Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Τριήμερη εκδρομή στο νομό Λασιθίου 26-28 Μάη 2018 (Αγ.Πνεύματος)


Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι μας
Με την φετινή 3ήμερη εκδρομή μας στο Λασίθι, συμπληρώνουμε με το καλύτερο τρόπο τις παλαιότερες εκδρομές μας στη Σπιναλόγκα και τη τριήμερη το 2015 στη Σητεία ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν πια, μια ολοκληρωμένη εικόνα του νομού Λασιθίου.



Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μας
Ιεράπετρα

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5 : 08.00 αναχώρηση από το Ρέθυμνο για Ηράκλειο- στάση στο Σελινάρι και στη Νεάπολη-Αγ. Νικόλαος-'Ιστρος. Ακολουθούμε μετά την όμορφη διαδρομή Καλό χωριό-Καλαμαύκα –Ανατολή- επίσκεψη στην Παναγία την Εξακουστή-Μάλες-Μύθος-στάση στο Μύρτο (φαγητό)- Ιεράπετρα στα ξενοδοχεία



Χρυσή






ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5*10:15-16:30 προαιρετική εκδρομή με πλοιάριο στη νήσο Χρυσή για μπάνιο και περπάτημα. Το βράδυ προβλέπεται συνεστίαση με ζωντανή μουσική






ΔΕΥΤΕΡΑ 28/5 : Μετά τη βόλτα μας στη πόλη, αναχωρούμε από το νότιο εθνικό δρόμο. Πάμε προς το Κουτσουνάρι-Φέρμα-Κουτσουρά-Καλό νερό- επίσκεψη στη Μονή Καψά. Επιστροφή στην Ιεράπετρα και συνεχίζουμε για Άγιο Νικόλαο (φαγητό)-Ηράκλειο-Ρέθυμνο 

*ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ αν έχει τρικυμία, την Κυριακή μπορούμε να πάμε στη Βυζαντινή Παναγία Κερά, Κριτσά, Αρχαία Λατώ και Ελούντα για φαγητό-πίσω στην Ιεράπετρα για διαν/ση.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜ/ΧΗΣ Σε δίκλινο 103€ το άτομο(Πούλμαν-Στέκι-Ξενοδοχείο δύο διαν/σεις με πρωινό, καραβάκι για τη Χρυσή)και 133€ σε μονόκλινο.
Ξεναγός μας ο συνάδελφος Βασίλης Τζουράς
Τα ξενοδοχεία μας είναι δύο πολύ καλά, σε απόσταση 4 λεπτών μεταξύ τους, που θα μας καλύψουν συμπληρωματικά, λόγω των αυξημένων κρατήσεών τους.
Είναι το Αstron Hotel 3*και το Galaxy Hotel 2*plus


ΕΓΓΡΑΦΕΣ από15/2 μέχρι 9/3 με τη παρακάτω διαδικασία:
Στο mail sarantinosgeorge@gmail.com δίνοντας ονόματα, κινητά και δηλώνοντας μονό ή δίκλινο. Επίσης αν δεν έχετε mail στο τηλ. 6974245439 Σαραντινός Γιώργος
ΠΡΟΣΟΧΗ οι εγγραφές σας ισχύουν μόνο αν έλθετε στο στέκι τις ημέρες Πέμπτη 8/3 ή Παρασκευή 9/3, ώρες 18.30-19.30 και δώσετε προκ/λη 28€  το άτομο.
Οι εγγραφές γίνονται μέχρι τις 9/3 γιατί τα ξενοδοχεία μέχρι τις 10 θα κρατούν δωμάτια για μας. Στις 10/3 θα γνωρίζουμε αν θα γίνει η εκδρομή ή όχι. Αν όχι, επιστρέφονται οι προκ/λές.
Για την εκδρομική Ομάδα
Σαραντινός Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου