Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

5η Κυριακάτικη εκδρομή στις 22 Απριλίου 2018 στα Χανιά



Νεώρια Χανιά
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • 08.20 Συγκέντρωση στο ΚΤΕΛ και 08.30 αναχώρηση για τη πόλη των Χανίων
  • 09.30 Σύντομη ξενάγηση στον Κήπο των Χανίων και καφές επί τόπου
  • 10.15 Ξεκινάμε τη ξενάγηση από την οδό Δασκαλογιάννη στη Νικηφόρου Φωκά με μικρή στάση στην εκκλησία των Αγ. Αναργύρων. Συνεχίζουμε στη πλατεία Σπλάτζιας και παρατηρούμε τα μνημεία της. Φτάνουμε στην Ακτή Ενώσεως βλέπουμε τα Νεώρια, το μεγάλο Αρσενάλι, το Θέατρο Μίκη Θεοδωράκη, το Γυαλί Τζαμισί και το Φάρο.
  • 11.15-12.25 ξεκούραση στα καφέ τοu λιμανιού.
  • 12.30 από το Συντριβάνι (αλυσίδες) ανεβαίνουμε την οδό Ζαμπελίου παρατηρώντας τα μνημεία και φτάνοντας στη Συναγωγή. Συνεχίζουμε προς την οδό Μόσχων και το αρχοντικό των Ρενιέρη. Στην ακτή Κουντουριώτη βλέπουμε το ΧΕΡΙ ΜΝΗΜΕΙΟ από το ναυάγιο και καταλήγουμε στη Νέα Χώρα για φαγητό
  • 14.00-16.30 φαγητό και αμέσως μετά αναχώρηση για το Ρέθυμνο

Την ξενάγηση στα Χανιά θα μας κάνει η συνάδελφος Φιλόλογος κ. Μαργαρίτα Παπουτσάκη

Η βόλτα μας έχει περπάτημα και θέλει αναλόγως του καιρού κατάλληλη ενδυμασία και προστασία. Είναι συνέχεια της προηγούμενης ξενάγησης πριν 2,5 χρόνια στα Χανιά.

Δηλώσεις συμμετοχής Συναδέλφων και φίλων από το Σάββατο 17 Μάρτη  στο mail sarantinosgeorge@gmail.com (προτιμότερο) η στα τηλ.2831055282 +  6974245439.  Τηρείται προτεραιότητα. Δεν ισχύουν οι εγγραφές της προηγούμενης ημερομηνίας

ΠΡΟΣΟΧΗ  Η εκδρομική ομάδα του Στεκιού των Καθηγητών λειτουργεί σε συλλογική- πολιτιστική βάση, αφιλοκερδώς και καθένας που συμμετέχει έχει την ευθύνη του εαυτού του σε όλα τα επίπεδα. Με τη δήλωση συμμετοχής του, εννοείται ότι δηλώνει ταυτόχρονα πως συμφωνεί και αποδέχεται τον παραπάνω όρο.

Για την εκδρομική ομάδα
Σαραντινός Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου